Arbeta på JWR

JWR är inne i en expansiv fas och växer med några konsulter per kvartal just nu. Idag är vi drygt 10 stycken konsulter och siktar på att vara 30 stycken inom några år. Du som är erkänt duktig och efterfrågad inom områden som projektledning, automationsteknik, el- elektronik-, HW-, SW-, mekanikkonstruktion samt övriga teknikkonsultdiscipliner, vill vi gärna knyta till oss.

Vi har en företagsmodell som inte belastar vår ekonomi med onödiga och höga kostnader. I stället har vi hittat moderna former för hur vi på JWR arbetar och möts som företag. Vi värdesätter att regelbundet träffas och vid speciella tillfällen umgås vi tillsammans med våra respektive. Företagets intäkter är medarbetarnas förtjänst och som anställd på JWR är du med och bestämmer och påverkar hur dessa används.

 

Vi har och vi anställer de bästa konsulterna. Våra kunder erbjuds kostnadseffektiva tjänster och våra medarbetare har marknadens bästa anställningsvillkor och förmåner. Tillsammans med din personliga rådgivare på Swedbank och Tjörns Sparbank sätter du som anställd ihop det löneväxlingsavtal som bäst passar dig.

Vill du ta steget vidare i din personliga utveckling med större ansvar och bättre villkor?

Kontakta i så fall vår konsultchef för ett initialt samtal.

Marie Svärd
Konsultchef, JWR Engineering AB
Tel. +46 (0)72-45 222 90
E-post: marie.svard@jwre.se