Arbeta på JWR

JWR är inne i en expansiv fas och söker fler drivna ingenjörer. Idag är vi drygt 15 konsulter och siktar på att vara 30 stycken inom några år. Du som är erkänt duktig och efterfrågad inom områden som projektledning, automationsteknik, el-, elektronik-, HW-, SW-, mekanikkonstruktion samt övriga teknikkonsultdiscipliner, vill vi gärna knyta till oss.

Vi har en företagsmodell som inte belastar vår ekonomi med onödiga och höga kostnader. I stället har vi hittat moderna former för hur vi på JWR arbetar och möts som företag. Vi värdesätter att regelbundet träffas och vid speciella tillfällen umgås vi tillsammans med våra respektive. Företagets intäkter är medarbetarnas förtjänst och som anställd på JWR är du med och bestämmer och påverkar hur dessa används.

Hos JWR har alla medarbetare en hög grad av medbestämmande och stor frihet att själva styra över sina uppdrag, utveckling och tider. Vi brukar säga att JWR är företaget för dig som har tillräckligt med självförtroende för att kunna starta eget, men som värdesätter att vara en aktiv del i ett varmt och framgångsrikt team, med uppbackning inom affärsskapandet och den ekonomiska trygghet som följer därtill.

Vi har och vi anställer de bästa konsulterna. Våra kunder erbjuds kostnadseffektiva tjänster och våra medarbetare har marknadens bästa anställningsvillkor och förmåner. Tillsammans med din personliga rådgivare på Swedbank och Tjörns Sparbank sätter du som anställd ihop det löneväxlingsavtal som bäst passar dig.

1

Vill du ta steget vidare i din personliga utveckling med större ansvar och bättre villkor?

Kontakta oss i så fall för ett initialt samtal. Marie Svärd VD, JWR Engineering AB Tel. +46 (0)72-45 222 90 E-post: marie.svard@jwre.se