JWR Engineering växer och utvecklas och med det har en ny styrelseordförande utsetts. Vi har glädjen att välkomna Lars Josefsson till posten.

Vi ser Lars som helt rätt för uppdraget ur flera aspekter, säger Kenneth Wikberg – ägare. En viktig bit är hans starka engagemang kring den omställning som svensk industri står inför avseende hållbarhet. En annan är hans erfarenhet från industri, Chalmers och styrelsearbete. Detta sammantaget ger honom en god förståelse för de förutsättningar som omger vår verksamhet idag och inför framtiden.

Jag ser fram emot att jobba med er på JWR Engineering som styrelseordförande, säger Lars Josefsson. Många duktiga och engagerade medarbetare och ett starkt personalfokus.

Lars har en gedigen bakgrund från västsvensk processindustri med mångåriga uppdrag som både VD och styrelseordförande för dåvarande Ineos Sverige AB (numera Inovyn). Lars är vid sidan om JWR även styrelseordförande för Molekylverkstan i Stenungsund och en av frontpersonerna till en rad hållbarhetssatsningar. Lars är klusterledare på Västsvenska Kemi- och Materialklustret, Initiativtagare till Hållbar Kemi 2030 och ordförande på generalförsamlingen BioInnovation. Lars har också varit Professor of The Practice i Hållbar utveckling på Chalmers.

Hjärtligt välkommen Lars till JWR Engineering!