Om tjänsten
Vi erbjuder resurstillsättningar i kunders projekt eller organisationer. Främst inom processindustri, raffinaderi och annan industri. Eftersom placeringarna är ute hos kund riktar vi oss till erfarna och självgående ingenjörskonsulter. Våra kunder återfinns främst på västkusten, även om projekten kan omfatta hela världen.Funktioner som sälj, administration och ekonomi sköts centralt. Du styr din egen tid och väljer själv vad som intresserar mest. Vi har full transparens i alla beslut och personalen involveras i alla delar.

Vi erbjuder
Vi har en företagsmodell som vill efterlikna det egna företagandet. Därför belastar vi inte vår ekonomi med onödiga och höga kostnader. I stället erbjuder vi marknadens bästa anställningsvillkor och förmåner. Vi värdesätter att regelbundet träffas och vid speciella tillfällen umgås vi tillsammans med våra respektive. Företagets intäkter är medarbetarnas förtjänst och som anställd på JWR är du med och bestämmer och påverkar hur dessa fördelas och används.

Gemenskapen är vårt huvudfokus i allt. Vi vet att det är lika mycket du som skall välja oss, inte bara vi som skall välja dig. Därför måste vi vara den bästa möjliga arbetsgivaren. Inte bara på pappret utan även i praktiken.För att trivas i vår modell behöver du vara etablerad, driven och trygg i konsultrollen.

”Genom att vara den mest uppskattade och eftersträvade arbetsgivaren för erfarna och drivna ingenjörskonsulter skapar vi ett team som håller hög status bland branschkollegor och stor respekt och efterfrågan bland kunder.”

Läs mer om tjänsten och om JWR Engineering

Din profil

  • Ingenjör inom El- /automation- eller instrument
  • Erfarenhet inom kemisk- & processindustri, raffinaderi, energi eller papper- & massa
  • Meriterande med konsultbakgrund
  • Ett etablerat kontaktnät i branschen är ett plus
  • Svenska och engelska krav i tal och skrift

Som person är du affärmässig och driven, du kan jobba självständigt såväl som i team.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Marie Svärd på 0724-522290.
Ansök med ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!